obrirem 1h abans sense cap cost perquè puguis preparar la festa. Si necessites més hores hi ha la possibilitat de contractar hores extres sempre i quan ens avisis com a mínim 45 minuts abans de finalitzar l'esdeveniment i que no hi hagi contractada una altra celebració abans o després de la teva.

Ens podem encarregar d'organitzar la festa per tu amb el nostre servei de càtering, decoració i animació, d'aquesta manera tu només has de posar  poses les ganes de divertir-te.

Fes la teva reserva on line i descàrrega teves invitacions. També pots passar a recollir-les pel local de La Titella Trapella totalment gratis (màx. 25 invitacions).

 

Per efectuar una reserva cal deixar una paga i senyal de 50 €. Un cop et confirmem la teva reserva mitjançant rebut, en cap cas es retornarà l'import. S'abonaran adicionalment 30€, en cas d'avançar o endarrerir la reserva per despeses de gestió i perjudici.

 

Si arribat el dia de la festa no us presenteu al local en el torn sol·licitat, durant la 1ª 1/2 hora, es donarà per perduda la paga i senyal.

 

En el moment d'entrar a la sala s'abonaran 30 € en concepte de dipòsit, import que serà retornat al finalitzar la teva festa, sempre que la sala quedi neta i ordenada. Així mateix et donem un marge de 10 minuts per deixar la sala, en cas contrari aquest import no serà retornat.

 

Sí en acabar la teva festa no vols recollir la sala, no et preocupis, nosaltres ho farem per tu per només 30€ oferint el servei de recollida i neteja.