top of page
obrirem 1h abans sense cap cost perquè puguis preparar la festa. Si necessites més hores hi ha la possibilitat de contractar hores extres sempre i quan ens avisis com a mínim 45 minuts abans de finalitzar l'esdeveniment i que no hi hagi contractada una altra celebració abans o després de la teva.

Ens podem encarregar d'organitzar la festa per tu amb el nostre servei de càtering, decoració i animació, d'aquesta manera tu només has de posar  poses les ganes de divertir-te.


Fes la teva reserva on line i descàrrega teves invitacions. També pots passar a recollir-les pel local de La Titella Trapella totalment gratis (màx. 25 invitacions).
 
Per efectuar una reserva cal deixar una paga i senyal de 50 €. Un cop et confirmem la teva reserva mitjançant rebut, en cap cas es retornarà l'import. S'abonaran adicionalment 30€, en cas d'avançar o endarrerir la reserva per despeses de gestió i perjudici.
 
Si arribat el dia de la festa no us presenteu puntuals al local en el torn sol·licitat, es donarà per perduda la paga i senyal.
 
En el moment d'entrar a la sala s'abonaran 30 € en concepte de dipòsit, import que serà retornat al finalitzar la teva festa, sempre que la sala quedi neta i ordenada.
 
Sí en acabar la teva festa no vols recollir la sala, no et preocupis, nosaltres ho farem per tu per només 30€ oferint el servei de recollida i neteja.

bottom of page